היי לכולם מתכון לסלט יווני פשוט להכנה ופשוט טעים!
בשביל שהסלט יצא יווני ביותר מתחילים עם העגבניות בחיתוך בינוני שיקנה לו מרקם עדין.
לאחר מכן נחתוך את הבצל הסגול או לקוביות קטנטנות או רצועות דקות ושיהיו טיפה ארוכות משאר הירקות.
לאחר מכן ניגש למלפפונים ואותם נחתוך לקוביות קטנות, גם לפלפלים נעשה את אותו התהליך.
מוסיפים זיתים שחורים ללא חרצן (שלמים או חתוכים על פי הטעם)וקוביות של של גבינה בולגרית.
מוסיפים פלפל שחור גרוס, מלח וכף של שמן זית, ניתן להוסיף גם זעתר למעוניינים.
בתאבון לכולם!