ביצועים לשיר "סאגאפו יאטי אסי אוראה" דף הבית › פורומים › מוזיקה יוונית › ביצועים לשיר "סאגאפו יאטי אסי אוראה" This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 15 שנים, 8 חודשים by יוסי אהרון. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 31 במרץ 2009 בשעה 20:17 #8268 donielfאורח שלום יוסי, אני מנסה לאסוף את כל הביצועים לשיר S''agapo giaty eis oraia יש לי כבר את אלקיסטיס פרוטופסלטי יאניס פאריוס סולו ודואט עם דאלאראס הלני צליגופולו וגליקריה. אודה לך אם תוכל לעזור לי למצוא ביצועים נוספים דני 3 באפריל 2009 בשעה 15:31 #9409 יוסי אהרוןמנהל בפורום שלום דני וברוך הבא לקהילתנו! לבקשתך, ביצועים שונים לשיר "sagapo giati eisai oraia" מאתר YouTube: יורגוס דאלאראס מבצע את השיר בהופעה חיה בשנת 2001 יורגוס דאלאראס ויאניס פאריוס מבצעים את השיר בהופעה חיה הזמרת גליקריה והזמר קוסטאס מקדונאס מבצעים את השיר בהופעה חיה ביצוע בהופעה חיה לשיר של הזמרים קונסטאנטינוס פאליצאראס ופאנאיוטיס לאלזאס והביצוע האחרון הוא של הזמרת הלני צליגופולו (אפשר לשמוע את השיר ברקע) מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר